Българският футболен съдия Георги Кабаков получи много престижно назначение за двубоя

...
Българският футболен съдия Георги Кабаков получи много престижно назначение за двубоя
Коментари Харесай

`Любимец` на Левски ще свири Валенсия - Манчестър Юнайтед

 На Герена беснеят и желаят съществени промени в българското съдийство
Българският футболен арбитър Георги Кабаков получи доста влиятелно предопределение за двубоя от Група Н на Шампионската лига сред Валенсия и Манчестър Юнайтед. Срещата е в сряда, 12 декември от 22:00 часа на стадион " Местая " в Испания.

В бригадата на пловдивчанина влизат още Деян Вълков и Мартин Маргаритов. Като спомагателни помощник рефери са избрани Никола Попов и Станислав Тодоров. Георги Тодоров ще бъде четвърти арбитър.

Кабаков е третият наш арбитър, който ще управлява мач от най-престижния клубен шампионат. Преди него дежурства в Шампионска лига са получавали Атанас Узунов и Снтанислав Тодоров.

Авторитетният наряд във Валенсия идва и след отличните оценки, които им сложи комисарят на УЕФА испанецът Хуан Антонио Фернандес Марин за ръководения от тях основен мач от Лигата на нациите сред националните тимове на Австрия и Северна Ирландия във Виена, преди месец, в който българските рефери се показаха на високо равнище.

Припомняме, че първоначално ноември името на Кабаков бе обвързвано със скандалната молба на Левски за сериозна смяна в блъгарското съдийство.

" Сините " разпространиха отворено писмо до БФС и минъстъра на младежта и спорта Красен Кралев, в което упорстват реферите Ивайло Стоянов, Станислав Тодоров и Георги Кабаков, повече в никакъв случай да не управляват срещи на столичани.

26-кратните първенци на България насочиха опасност и към футболния ни съюз, че в случай че няма позитивна смяна в ръководството, то те ще отдръпват поддръжката си за президента Борислав Михайлов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР